3-DAAGSE BASIS OPLEIDINGEN

Bekijk het complete aanbod van de 3-daagse basis opleidingen van Acazia Beauty

Bekijk alle 3 daagse basis cursussen die geschikt zijn voor de mensen die nog geen ervaring hebben op het gebied van semi en permanente make-up. Je kunt kiezen uit drie verschillende opleidingen waarin jij de basis leert van technieken zoals, ombré powder brows, lip pigmentatie en microblading. Wil jij na de opleiding nog verder doorgroeien? Dan kun je de basis opleiding uitbreiden met een masterclass. 

Ombré Brows opleiding

Tijdens deze opleiding leer je alles over hoe je de perfecte ombré powder brows kan creëren tot aan de GGD protocollen, huidaandoeningen, kleurenleer en browmapping.

Lip pigmentatie opleiding

Bij lip pigmentatie zijn er veel mogelijkheden om de perfecte lippen te creëren. Na het afronden van deze opleiding kan je verschillende lip pigmentatie technieken toepassen.

Microblading opleiding

Burcu leert je tijdens de basis opleiding microblading de signature hairstrokes technieken. Je krijgt hier alle informatie vanaf de basis die je nodig hebt, inclusief browmapping, kleurenleer enz.

1-daagse masterclasses

Bekijk de masterclasses van Acazia Beauty

Heb jij al ervaring met semi en permanente make-up en wil jij extra technieken leren op het gebied van, microblading en ombré powder brows? Schrijf jezelf dan nu in voor de masterclasses van Acazia Beauty en ontvang handige tips en tricks van Burcu.

Ombré powder brows

De 1-daagse masterclass ombre powder brows is bedoeld voor gevorderden die al gespecialiseerd zijn in powder brows, maar extra technieken willen leren en zich verder willen ontwikkelen in het vak.

Masterclass Microblading

Tijdens de masterclass microblading voor gevorderden leer je de eigen technieken, tips & tricks van Burcu. Daarnaast kijk je live mee naar Burcu die een microblading behandeling uitvoert.