z

Veelgestelde vragen

Hoeveel kosten de behandeling?
€349,- Microblading 3D Hairstrokes (incl. nabehandeling)
€395,- Powder Brows (incl. nabehandeling)
€445,- Combi Brows (incl. nabehandeling)
€105,- Touch up Brows na 12 maanden
€145,- Touch up Brows na 18 maanden

€445,- Full Lips (incl. nabehandeling).
€395,- Ombré Lips (incl. nabehandeling).
€395,- Blush Lips (incl. nabehandeling).
€125,- Touch up lips na 12 maanden
€175,- Touch up lips na 18 maanden

 

Wat houden de wenkbrauw behandelingen precies in?

Bij Microblading 3D Hairstrokes wordt op een natuurlijke manier haartjes toegepast op de huid met een mesjes techniek. De pigment wordt ingebracht door middel van een ultradun mesje.

Powder Brows geeft een soort make-up effect met een poederig en ingekleurd resultaat. Het geeft de wenkbrauwen ook een ombré effect.

 

Wat houden de lip behandelingen precies in?

Met een Lip Pigmentatie behandeling kun je jouw lippen op een natuurlijke manier laten inkleuren. Bij kleurverlies of bij het vervagen van de contouren is dit een geweldige uitkomst. Ook kun je met deze behandeling jouw lippen optisch doen vergroten.

De Full Lips methode

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden.

Wat is belangrijk tijdens het genezingsproces?

Na de behandeling wordt er een document meegegeven met alle punten waar je rekening mee moet houden tijdens de genezingsperiode. Tijdens en na de behandeling licht ik ook alle punten toe die in het document staan.

Een paar belangrijk punten die in het document staan zijn:

• Het getatoeëerde gebied moet vochtvrij gehouden worden

• Er moet vaseline worden aangebracht totdat de korsten eraf vallen

• Niet blootstellen aan de zon en/of zonnebank, geen gebruik maken van de sauna, niet in contact komen met chloorwater

• 4 uur na de behandeling mag je geen alcohol nuttigen

 

Waarom pakt het pigment de eerste keer niet goed?

Bij de eerste behandeling zal het pigment tot ongeveer 60% gaan vervagen na de genezing. Pas na de nabehandeling pakt het pigment beter, omdat de huid er eerst aan moet wennen. Dit is een standaard proces dat bij ieder huidtype op deze manier verloopt.

 

Gaat het wel bij mij staan?

Voordat we starten met de behandeling overleg ik de gewenste vorm met jou en dan teken ik het gebied af zodat je vooraf een idee krijgt van hoe het eruit komt te zien. Vervolgens bespreken we welke kleur het beste bij jouw past. Pas als jij akkoord gaat met de vorm en de kleur begin ik met de behandeling. Tijdens de behandeling laat ik het proces zien zodat je op de hoogte blijft van het resultaat. Ook zal ik mijn uiterste best doen om de behandeling stap voor stap toe te lichten. 

Zijn de behandelingen geschikt voor alle huidtypes?

Microblading Hairstrokes & Powder Brows behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Dus ze zijn geschikt voor een droge huid, vette huid en een huid met grove poriën.

Lip Pigmentatie is geschikt voor alle huidtypes. Het is niet aan te raden om een Lip Pigmentatie behandeling te ondergaan als je al lipfillers hebt. Je kunt het beste eerst een Lip Pigmentatie behandeling ondergaan en daarna lipfillers nemen.

 

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Microblading Hairstrokes & Powder Brows behandelingen of de combinatie behandelingen blijven ongeveer 1 tot 3 jaar zichtbaar afhankelijk van de huidtype, de conditie van de huid en de goede nazorg.

Lip Pigmentatie behandelingen blijven ongeveer 2 tot 6 jaar zichtbaar. De kleur zal gedurende deze periode geleidelijk vervagen.

 

Hoelang duren de behandelingen?

Microblading Hairstrokes & Powder Brows behandelingen of de combinatie behandelingen duren ongeveer 1,5 uur. De nabehandeling van Microblading Hairstrokes & Powder Brows duren ongeveer 45 minuten.

Lip Pigmentatie behandelingen duren ongeveer twee uur. De nabehandeling van Lip Pigmentatie duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Zijn de behandelingen pijnlijk?

De behandelingen kunnen een beetje gevoelig zijn, maar het is zonder verdoving goed te doen. Mocht je toch verdoving willen dan kun je een verdovingscrème met 5% Lidocaïne (EMLA Lidocaïne crème) krijgen via de apotheek op doktersrecept. Deze crème moet je een half uur voordat de behandeling plaatsvind aanbrengen zodat het kan inwerken.